Menu

Boston Golf Club, Hingham, Mass.

Created very deliberately to mimic the look and feel of an authentic Adirondack camp, the clubhouse and accompanying structures are defined by heavily wooded terrain that serves as the setting for a Gil Hanse-designed golf course. Located on the outskirts of Boston, the architectural directive emphasized basic amenity and rustic appeal, allowing the game of golf to remain the overarching leitmotif as specified by the club’s founding members. Materials used include stone reclaimed from the site and at least five different local woods, much of which originated as lumber removed to accommodate the golf course itself. Interior spaces and the general flow of club pavilions and grounds are intended to relax and unburden members and their guests seeking respite from hustle and bustle of downtown Boston.
Builder, Art Set Construction
‚ÄčInterior Design, Hank Gilpin